Laurion Headquarters

Andorra la Vella, Andorra

Offices and work environments have changed radically in recent years. Nowadays, the design and layout of spaces have gained in importance and have evolved significantly, to become open, light and versatile places, designed to influence productivity, creativity and well-being of employees.

Details

Completation
2025
Size
361 m2
Type
Corporate
Completation
2025
Size
361 m2
Type
Corporate
Laurion Headquarters
Laurion Headquarters

STIMULATING AND FUNCTIONAL SPACES

The intervention of LUV Studio at Laurion Headquarters in Andorra was to transform a corporate space into a workplace that reflects aesthetics, comfort and efficiency. The colours, materials, light and distribution are linked to the habits and rhythms of work, whilst conveying the vision and mission of the company.

In this project, we have created a space with large meeting rooms, work and rest areas, and even a hidden bar customized for moments of free time.

THE IMPORTANCE OF NATURAL LIGHT AND NATURE

Working in an office with natural light reduces the feeling of stress and increases the productivity and well-being of the employees. In this case, natural light floods the interiors thanks to the glazed walls facing the inner courtyard. An outdoor oasis with an array of native plants and carefully selected furnishings in harmony with the office design, creates a versatile space suitable for meetings and casual interactions.

Laurion Headquarters
Laurion Headquarters

Get in touch or learn more about us.